Services

Wilt u heerlijk en ontspannend beginnen aan uw vakantie, maar weet u niet hoe u het luchthaven vervoer moet regelen? Dan bent u bij easytaxischiphol aan het juiste adres! easytaxischiphol biedt u een betrouwbare en service gerichte taxi vervoer naar Schiphol. Dag en nacht staan onze opgeleide chauffeurs klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren. Zo makkelijk was het nooit eerder geweest! Met onze service begint uw reis of vakantie voor de deur. Uiteraard kunnen wij u ook van Schiphol ophalen, bij aankomst staat de taxi klaar op Schiphol om u rechtstreeks naar uw bestemming te brengen. Dus geen zorgen over hoge parkeerkosten of gesjouw met koffers, wij brengen u zeer voordelig van en naar Schiphol.

Wij zijn 24 uur per dag te bereiken op telefoon nummer 010 – 8437762.

photo

BETALING

U dient contant of pinnen per rit aan de chauffeur te betalen. Bedrijven kunnen eventueel op rekening rijden.

bag

BAGAGE

Wij accepteren dat er 1 koffer en 1 handbagage per passagier meegaat, mocht dat iets meer zijn, dan dient dat vooraf gemeld te worden. Kan de extra bagage onder normale omstandigheden mee, dan zijn daar aan geen extra kosten verbonden. dit betekend echter niet, dat het eventuele meer gewicht ook door uw vliegmaatschappij wordt geaccepteerd.

hand

PRIVACY

easyTaxiSchiphol houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Nimmer zal easyTaxiSchiphol uw persoonsgegevens aan derden doorgeven en daarom voor een adequate bescherming zorg dragen.

clock

VERTRAGING

Wij zullen er altijd alles aan doen om vertragingen onderweg te voorkomen. easytaxischiphol kan echter nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u uw vliegtuig mist. Hierop aanvullend zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden Taxivervoer.

Terugkomst op Schiphol

U wordt verwacht bij vertrekhal 3 uitgang C van Schiphol. In geval van vertragingen kunt u er op rekenen dat wij deze nauwlettend in de gaten houden. Na aankomst op de luchthaven dient u uw mobiel aan te zetten, zodat de chauffeur u kunt bereiken.